Στους δύο…τρίτος δεν χωρεί! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στους δύο…τρίτος δεν χωρεί!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μπήκαμε στον δεύτερο γύρο για τις 20 ομάδες των δύο ομίλων τις Β κατηγορίες με κάποιες εξ αυτών να ξεχωρίζουν και με μόνο κίνητρο την αλλαγή κατηγορίας.
Για να δούμε λοιπόν τι γίνεται στην κορυφή…
Στον 1ο όμιλο οι πρωταθλητές χειμώνα (Αστέρας Νεοχωρίου) βρίσκονται στην 1η θέση με 26 βαθμούς έχοντας την καλύτερη επίθεση με 32 τέρματα , είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει ήττα. Η ομάδα του Νίκου Τσολερίδη δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα.
Στην δεύτερη θέση, στο -1 από την κορυφή οι ποδοφαιριστές του Γιώργου Μπογδάνη με στοιχείο που φωτογραφίζει την εικόνα της ομάδος , την άψογη αμυντική λειτουργία με μόλις 8 τέρματα σε 10 αγώνες. Περήφανος ο Πρόεδρος Βασίλης Παπαδόπουλος για την Αναγέννηση Δωροθέας.
Στον 2ο όμιλο…ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super Leauge…ΠΑΟΚ Πατριαρχείου Γιαννιτσών και στην Β κατηγορία με μια σταθερότητα στο πρωτάθλημα και 8 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα.
Κύριο χαρακτηριστικό των πρωτοπόρων ότι στηρίζονται στην επίθεση τους με 32 τέρματα!
Στη δεύτερη θέση ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Πέλλας με 21 βαθμούς να νιώθει την καυτή ανάσα του τρίτου στον βαθμολογικό πίνακα ΠΑΟΚ Αραβησσού που βρίσκεται στο -2.
Θα έχουμε πανηγυρισμούς Παοκτσήδων στο τέλος…
Στην εξίσωση μπαίνουν και τα μπαράζ ανόδου καθώς οι ομάδες μας στην Γ εθνική δείχνουν πως στο τέλος θα κερδίσουν το εισιτήριο παραμονής και οι τρίτη θέση από κάθε όμιλο αποκτά ενδιαφέρον.
Στον 1ο όμιλο Νέος Πυρσός Πετριάς και Π.Α.Σ Σκύδρας(με αγώνα λιγότερο) θα κοντραροχτυπηθούν για μια θέση στον ήλιο, με την διαφορα που τους χωρίζει να είναι στους 4 βαθμούς.
Στον 2ο όμιλο υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον με όχι μια, όχι δύο αλλά πέντε ομάδες να βρίσκονται στο κόλπο, άλλες με λιγότερες και άλλες με περισσότερες πιθανότητες.
ΠΑΟΚ Αραβησσού 19 , Ηρακλής Αγιου Λουκά 16, Παοδ Δάφνης 15, Απόλλων Ραχώνας 14, Μακεδονικός Γιαννιτσών 13.

More in ΓΕΝΙΚΑ