Στον Περέιρα και την ΚΕΔ το βίντεο του αγώνα Θερμαϊκός Θέρμης – Εδεσσαϊκός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Περέιρα και την ΚΕΔ το βίντεο του αγώνα Θερμαϊκός Θέρμης – Εδεσσαϊκός

Στην διάθεση του κ. Περέιρα καθώς και σε όλα τα αρμόδια μέλη της ΚΕΔ βρίσκεται το video  του προχθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Θερμαϊκό για να δουν, να διαπιστώσουν και να αναλύσουν όλες τις φάσεις του αγώνα όπου ο κ. Μελτζανίδης με τους βοηθούς του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα μη σεβόμενοι τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, μη σεβόμενοι μια ομάδα με ιστορία 60 χρόνων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μη σεβόμενοι μια ολόκληρη πόλη.

Αυτό που έγινε την Κυριακή εάν και είμαστε μόνο στην 1η αγωνιστική δυστυχώς είναι μια συνέχεια της πέρσινης χρόνιας. Από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα η διαιτησία έδειξε ότι είχε ένα και μοναδικό σκοπό… να μην αφήσει τον Εδεσσαϊκό να κερδίσει.

Ο Εδεσσαϊκός ήδη ζητάει με επιστολή που έστειλε την παραδειγματικη τιμωρία του κ. Μελτζανίδη και των βοηθών του κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου και φυσικά την εξαίρεση τους για τα παιχνίδια της ομάδας μας.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ