Στον ΠΑΟΚ ο Πέτρος Χατζηαλεξιάδης της ΑΑ Γιαννιτσών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον ΠΑΟΚ ο Πέτρος Χατζηαλεξιάδης της ΑΑ Γιαννιτσών

Δείτε την ανακοίνωση της Ακαδημίας:

“Σήμερα έκλεισε και τυπικά η μετακίνηση και η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Πέτρου Χατζηαλεξιάδη στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέτρος, ο οποίος γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 2004, με καταγωγή από την Αξό Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας, εδώ και 6 χρόνια αγωνίζεται στα τμήματα της Ακαδημίας μας. Από πολύ μικρός ξεχώριζε για τρία πράγματα: 1) για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο (στα χνάρια του πατέρα του) 2) για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και 3) για την πλούσια του κόμη που κληρονόμησε επίσης από τον πατέρα του Ιορδάνη Χατζηαλεξιάδη (Νάκο).

Η θέση που αγωνίζεται είναι επιτελικός μέσος, δηλάδη με ποδοσφαιρικούς όρους “10άρι”, ενώ μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά είτε πιο πίσω είτε πιο μπροστά.

Στο παιχνίδι του διακρίνεται κυρίως για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, παρόλο το ύψος που έχει για την ηλικία του (1.85) αλλά και για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα.

Είναι πρωταθλητής Πέλλας με την ομάδα Παίδων της ΑΑΓ (Κ-16) και βασικό στέλεχος της μικτής Πέλλας στις κατηγορίες Παίδων και Νέων. Πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνίκη Ελλάδος.

Επίσης, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Πέτρος Χατζηαλεξιάδης είναι ο 14ος παίκτης που μεταγράφεται από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών στον ΠΑΟΚ, ένα νούμερο που μιλάει από μόνο του τόσο για την δουλειά της ΑΑΓ όσο και για την εκτίμηση και εμπιστοσύνη στην αγωνιστική συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Συγχαρητήρια επίσης στην οικογένεια του για την εμπιστοσύνη και υπομονή που μας έδειξε και για την στήριξη που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια στο παιδί τους.

Ευχόμαστε στον Πέτρο ότι καλύτερο για το μέλλον του, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.”

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ