Στις 5 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Στις 5 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Για την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, προγραμματίσθηκε η έναρξη προετοιμασίας του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η διοίκηση εργάζεται καθημερινά και ευελπιστεί, ότι θα είναι όλα έτοιμα κι όπως πρέπει, τόσο από οργανωτικής-λειτουργικής όσο κι από αγωνιστικής πλευράς.

Σε ότι αφορά το φετινό ρόστερ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, είναι ήδη γνωστό ότι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, οι Τάσος Δομουκτσίδης(Ιταλία), Γιώργος Ζούζουλας(Δόξα Μελισσίου), Αλέξανδρος Γουστέρης(Εθνικός Γιαννιτσών) και Παναγιώτης Μαντζανάς(Θύελλα Σαρακηνών), ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του περσινού αξιόλογου ρόστερ, ανανέωσαν και συνεχίζουν και για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με την φανέλα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.

Στα μεταγραφικά η ομάδα ήδη έχει κινηθεί δυναμικά και ίσως μέσα στη βδομάδα ανακοινωθούν οι πρώτες 7-8 μεταγραφές(απομένουν τα τυπικά), ενώ είναι θέμα ημερών και η ολοκλήρωση όλων όσων έχουν μπει στο μεταγραφικό της στόχαστρο αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα προέρχονται τόσο από την ΕΠΣ Πέλλας, όσο κι από τις όμορες ΕΠΣ Μακεδονίας και Κιλκίς και θα συνοδεύονται από πολύ θετικές συστάσεις. Η διοίκηση αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να είναι όλοι παρόντες από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας και στην διάθεση του ικανού και φερέλπι προπονητή Γιάννη Χαρπίδη που θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της ομάδας, χωρίς να κλείνει την πόρτα σε ότι εξαιρετικό προκύψει στην συνέχεια!

Τα φιλικά προετοιμασίας ήδη μπήκαν στον προγραμματισμό διοίκησης και προπονητή, με μόνο ανακοινώσιμο αυτή την στιγμή, αυτό με τον Α.Σ. Γιαννιτσά στις 28 Αυγούστου.

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ