Στη μνήμη των 353.000 – Αυτή είναι η φανέλα που επιθυμεί η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στη μνήμη των 353.000 – Αυτή είναι η φανέλα που επιθυμεί η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου

Άμεση αντίδραση υπήρξε από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου μετά και τη δημοσιοποίηση από την ΕΠΟ της απόφασης για απαγόρευση σε Απόλλωνα Πόντου και ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, να χρησιμοποιήσουν φανέλες που περιέχουν μηνύματα σχετικά με τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της τονίζει: Από την πρώτη μέρα της σύστασής της η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είχε τοποθετηθεί επίσημα για την επιθυμία της ως προς την εμφάνιση της ομάδας μας και συγκεκριμένα για την φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
Αυτή και απέστειλε στην ΕΠΟ, ως όφειλε, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από την Ομοσπονδία έως αυτή την στιγμή (Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 – ώρα 19:15).
Η νέα φανέλα παρουσιάζεται στην φωτογραφία της παρούσας ανάρτησης, φορεμένη από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Συμελίδη.
Σχετικά θέματα

– Η ΕΠΟ απαγορεύει τα μηνύματα για τη Γενοκτονία στις φανέλες των Ποντιακών ομάδων

More in ΓΕΝΙΚΑ