Στην Sportime φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Πέτρος Πασσαλής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Sportime φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Πέτρος Πασσαλής

Στην εφημερίδα sportime φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος τους Εδεσσαικού Πέτρος Πασσαλής.Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας μας δήλωσε στον Θοδωρή Σανιδά που κάνει και το ρεπορτάζ για τις ομάδες της Football League 2 τα εξής:
”Απέναντι στον Μακεδονικό σημειώσαμε μια σπουδαία νίκη καθώς πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν έρθει να παίξουν στην Έδεσσα. Όσο άφορα την Νάουσα πρόκειται για μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα.Θα προσπαθήσουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι να διεκδικήσουμε την νίκη.”
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον στόχο της ομάδας στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ο Πέτρος Πασσαλής τόνισε:
”Από την αρχή είχαμε θέσει ως στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας στην κατηγορία.Κάναμε ένα άσχημο ξεκίνημα όμως από την 7η αγωνιστική και μετά ισορροπήσαμε. Πλέον είμαστε 4 βαθμούς πάνω από την τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται. Στόχος στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι να κερδίσουμε την σωτηρία και εφόσον το πετύχουμε να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία.”
Για να κλείσει ο πρόεδρος των Πρασίνων λέγοντας :
”Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο όραμα. Στόχος μας ήταν να φέρουμε στην ομάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή και το καταφέραμε. Δύο παιδιά της ομάδας, μάλιστα κλήθηκαν στην Εθνική Νέων. Ο Σύλλογος επανήλθε στις Εθνικές κατηγορίες. Εχουμε φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενώ η βοήθεια από την τοπική κοινωνία είναι πολύ σημαντική.”
ΠΗΓΗ: http://asedessaikos.blogspot.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ