Στην Α1 η Π. Νεολαία, άξιζαν την άνοδο οι πιτσιρικάδες – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στην Α1 η Π. Νεολαία, άξιζαν την άνοδο οι πιτσιρικάδες

Εστω και μέσα από μια μικρή περιπέτεια η Π. Νεολαία Κρύας Βρύσης κέρδισε τν άνοδο της στην Α1 και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνίζεται στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία τη φετινή σεζόν επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον τεχνικό Δημήτρη Βοτάρη και τους παίκτες του, όπως φυσικά και για την διοίκηση και πολύ περισσότερο για τους Κυριάκο Ελευθεριάδη, Γιώργο Ελευθερίου και Νίκο Παπαχρήστου που ήταν κοντά στην ομάδα και ουσιαστικά αυτό το νεανικό συγκρότημα είναι δικό τους έργο.

Η σκληρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αρχίζει να αποδίδει καρπούς καθώς πέρα από τις νίκες, τις ανόδους και τις πολλές χαρές έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν πολλά ταλέντα τα οποία έχουν προοπτικές για το κάτι παραπάνω και αυτό είναι το σπουδαιότερο επίτευγμα.

Μετά από μια μεγάλη μάχη στα play off επικράτησε σε ουδέτερη έδρα επί του Πατριαρχείου στα πέναλτι κι αφού είχε χάσει το πλεονέκτημα της έδρας σε προηγούμενο παιχνίδι.

Η Π. Νεολαία συγκέντρωσε 41 βαθμούς με 12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες και συντελεστή τερμάτων 51-26.

Δείτε παρακάτω τους σκόρερ της Π. Νεολαίας:

Άγγελος Σκαπέρδας 11
Μπάμπης Ελευθερίου 10
Γιάννης Ξανθόπουλος 8
Γιώργος Ελέζι 7
Στάθης Ελευθεριάδης 4
Μπάμπης Παπαχρήστου 4
Αλέξανδρος Μεμά 3
Αλέξανδρος Τζήμας 3 (1 play off)
Βασίλης Μπούσο 2
Σπύρος Φανιάδης 2
Τρύφων Βέργος 1
Κώστας Ντόνας 1 (play off)

More in ΓΕΝΙΚΑ