Στα 60 του αρνείται να κρεμάσει τα γάντια του – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στα 60 του αρνείται να κρεμάσει τα γάντια του

Ένας εξηντάρης με ψυχή εικοσάρη διαπρέπει στα γήπεδα της Πέλλας και σαφώς είναι άξιος λόγου ο τερματοφύλακας Γιώργος Σταφύδας, που υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Άρη Νησίου που αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα του ότι θα κρεμάσει τα γάντια του, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει αρκετά, ωστόσο μάλλον δεν τον έχουν καταβάλει καθόλου αφού παραμένει ακμαίος και με μεγάλη όρεξη για να βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο έμπειρος πορτιέρο που έχει περάσει παλαιότερα από τον Εδεσσαϊκό για πολλά χρόνια, όπως και από άλλες ομάδες, αυτή την σεζόν βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη Νησίου, δείχνει να έχει ξεγελάσει τον χρόνο και στα 60 του έτη συνεχίζει σαν έφηβος, σαν να ξεκίνησε χτες το ποδόσφαιρο.

Τόσα χρόνια στα γήπεδα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους ποδοσφαιριστές, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και με ήθος που σπάνια συναντάς.

Μάλιστα εκτός από τις υποχρεώσεις του με τον Άρη Νησίου, προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στην ομάδα των βετεράνων του Εδεσσαϊκού, όσο και στην ομάδα των Δικηγόρων.

Για όλα αυτά που έχει πετύχει αξίζει σεβασμό και πολλά συγχαρητήρια από τους φίλους του ποδοσφαίρου, που τον θαυμάζουν γιατί όπως και να έχει σε αυτή την ηλικία λίγοι μπορούν να φορέσουν την ποδοσφαιρική ενδυμασία και να διαπρέψουν στα γήπεδα.!!!

More in ΓΕΝΙΚΑ