Στα «χαρακώματα» Πιερικός και Καρίτσα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στα «χαρακώματα» Πιερικός και Καρίτσα

ΑΕ Καρίτσας και Πιερικός συγκρούονται το Σάββατο (17/02) σε μια αναμέτρηση τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ένα παιχνίδι, το οποίο, «ξεκίνησε» νωρίτερα με ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες ένα 24ωρο πριν τη σέντρα. Τη «φωτιά» άναψε η ανακοίνωση της ΑΕ Καρίτσας, η οποία συμβουλεύει τους φιλάθλους της να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις κάνοντας λόγο για υβριστικά σχόλια και λεκτικές αντεγκλήσεις από «παραγοντίσκους» του Πιερικού. Άμεσα ήρθε η απάντηση από πλευράς «μελανόλευκων».

Αναλυτικά το επίμαχο απόσπασμα της ανακοίνωσης της ΑΕ Καρίτσας: «Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν με θέρμη και κόσμιο τρόπο στον αυριανό αγώνα και να μην αντιδράσει σε ενδεχόμενες προκλήσεις, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η συμβουλή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, βάσει λεκτικών αντεγκλήσεων και υβριστικών σχολίων που κυκλοφορούν για την ομάδα μας κάποιοι παραγοντίσκοι της, κατά κοινή ομολογία, ιστορικής ομάδας του Πιερικού. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εν λόγω “κύριοι” δεν εκφράζουν την επίσημη θέση του Πιερικού και θα σταματήσουν να προκαλούν λεκτικά, έστω τις δύο τελευταίες μέρες».

Η απάντηση του Πιερικού: «Σ΄ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι σημαντικό και για τις δυο ομάδες του νομού μας ο Πιερικός αγωνίζεται αύριο Σάββατο με την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας. Ο Πιερικός σέβεται τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΑΕ Καρίτσας και ποτέ δεν πρόσβαλε κανέναν σύλλογο ούτε την ΑΕ Καρίτσας με ανακοινώσεις σε έντυπο τύπο, ιστότοπους, ιστοσελίδες και συνεντεύξεις. Σέβεται την διαχρονική σχέση που έχει με τους παλιούς παράγοντες και τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕ Καρίτσας που είναι και δικοί μας. Μέσα από αυτή τη σχέση αλληλοσεβασμού, επικεντρωνόμαστε μόνο στην ομάδα μας».

 

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ