«Στέλνει» παίκτη στην ακαδημία της Μάιντζ ο ΠΑΟΚ Σταυρού! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στέλνει» παίκτη στην ακαδημία της Μάιντζ ο ΠΑΟΚ Σταυρού!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ID camp – 1. FSV Mainz 05 & Schächter Management Try out (καμπ της γερμανικής ομάδας Μάιντς) που διεξήχθη στις 6-7 Ιανουαρίου.Το camp πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Planet F.C. στην Θεσσαλονίκη με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (10 έως 18 ετών) απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να δοκιμάζονται από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές.

Την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτό το καμπ είχαν και τρεις μικροί αθλητές της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Σταυρού υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Γιώργου Μπεχλιβάνη.

Ο 11χρονος Γιώργος Μπλεμπιτζόγλου ξεχώρισε και επιλέχτηκε μέσα από εκατοντάδες παιδιά, και τον Φεβρουάριο θα ταξιδέψει στην Γερμανία ώστε να συμμετάσχει στα αγωνιστικά τμήματα της Μάιντς, και να διεκδικήσει την μόνιμη ένταξη του εκεί, και ποιός ξέρει ίσως και ένα συμβόλαιο.

Μια επιτυχία που δίνει «χρώμα» κι επιβράβευση στην δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Σταυρού και τον έμπειρο προπονητή της Γιώργο Μπεχλιβάνη.

ΠΗΓΗ: http://www.epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ