Στέλιος Μαραγκός (Άρης Θεσσαλονίκης): “20 πράγματα που δεν ξέρετε γι’ αυτόν” – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στέλιος Μαραγκός (Άρης Θεσσαλονίκης): “20 πράγματα που δεν ξέρετε γι’ αυτόν”

Η στήλη μας έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενεί τον έμπειρο αμυντικό Στέλιο Μαραγκό. Συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Βεροιώτη ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει και τιμήσει πολλές φανέλες (ΔΟΞΑ ΔΡάμς,Πλαττανιάς, Καβάλα, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΟΚ Κερκύρας, Bέροια και πλέον αγωνίζεται με την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ Θεσνικης.
Γεννημενος ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων με την ορεξη που έχει για την στρογγυλή θεά αγαπώντας εξίσου την οικογένεια του και δεν ξεχνάει ποτέ τις ρίζες του φροντίζοντας πάντα να βρίσκεται κοντά στους δικούς του ανθρώπους στον Τριπόταμο Ημαθίας.
1.Τόπος καταγωγής σου? ”Τριποταμος Ημαθίας ”
2. Προσωπικός στόχος για την σεζόν που διανύουμε?”Φυσικά η άνοδος με την ομάδα μου, τον Άρη”
3. Με μια λέξη τι σημαίνει για σένα ή ομάδα σου; .” Πάθος”
4. Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής τι θα ήθελες να είσαι;”Δύσκολη ερώτηση , μ αρέσει όμως η ιδέα του στρατιωτικού .”
5. Τι θα διάλεγες να είσαι αόρατος,να διαβάζεις την σκέψη των άλλων η να γνωρίζεις τις γλώσσες ων των χωρών του κόσμου; ”Να διαβάζω την σκέψη των άλλων , για να ξέρω τι σκέφτονται για εμένα και το πως με βλέπουν”
6. Αγαπημένη ομάδα Ελλάδας και εξωτερικού; ”Άρης και Μπαρτσελόνα”
7. Τι πιστεύεις ότι θα απαντούσε ο κολλητός σου αν τον ρωτούσα τι θα πρέπει να διορθώσεις πάνω σoυ” Τα νευρα μου. Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ ώρες ώρες”
8. Ποια η πιο περίεργη εμπειρία που έχεις ζήσει στο ποδόσφαιρο;”Όταν έπαιξα πρώτη φορά με την Βέροια σε εντός έδρας παιχνίδι , ήταν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μου μπροστά . Πολύ άγχος είχα”
9. Ποιος είναι ο αγαπημενος σου προορισμός?”Τριπόταμος Ημαθίας φυσικά”
10. Τι θα βρούμε μέσα στο ψυγείο σου όποια ώρα κι αν το ανοίξουμε;”Γιαούρτια και φρούτα”
11. Ποιος ο αγαπημένος σου τραγουδιστής ”Χρυσανθος Θεοδωρίδης και Θόδωρος παυλιδης .”
12. Με ποιον διάσημο αθλητή θα ήθελες να βγεις για έναν καφέ;.Εννοείται Λίο Μέσι”
13. Όταν είσαι ελεύθερος προτιμάς να γνωρίσεις μια κοπέλα μέσω φλέρτ ή μέσω κοινής παρέας ”Κοπέλα έχω και την έχω γνωρίσει μέσω φλερτ φυσικά”
14. Αν είχες ένα μπλε χάπι και ένα κόκκινο με το μπλε αύριο θα ξυπνούσες με ένα εκατομμύριο ευρώ και 50 ετών ενώ με το κόκκινο 10 χρονών αλλά με το μυαλό και τις γνώσεις που έχεις τώρα ποιο θα έπινες; ”Το κόκκινο, να ζήσω τα παιδικά μου χρόνια στο χωριό μου. Ανέμελα όλα”
15. Αν ήσουν φαγητό τι φαγητό θα ήθελες να είσαι;”Με τρελαίνει η φασολάδα”
16. Ποιο τραγούδι θα ήθελες να σου τραγουδήσει ο αγαπημένος σου τραγουδιστής την μέρα της γιορτής σου; ” Το τακατ του Χρύσανθου”
17. Ποιός είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;.’Νίκος Καλτσάς”
18. Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος σου ?”Μαρκους Μπεργκ” .
19. Αν έβρισκες ένα 500ρικο που έπεσε από συμπαίκτη σου στα αποδυτήρια τι θα έκανες; ‘Θα το επέστρεφα ”
20. Ποιο είναι το όνειρο ζωής που θέλεις να γίνει πραγματικότητα;’Να ζήσω με τους δικούς μου στο χωριό μου για πολλά χρόνια .”

More in ΓΕΝΙΚΑ