Στέλεχος της Π.Ο. της Σουηδίας έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Στέλεχος της Π.Ο. της Σουηδίας έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Σουηδία η είδηση ότι η πρώην παίκτρια και πρώην υπεύθυνη ανάπτυξης της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (2003-2010), Γκουνίλα Αξέν, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές, τους οποίους όμως δεν κατονόμασε.

Η Αξέν υποστήριξε ότι οι τρεις παίκτες έστελναν φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα και ζητούσαν να κάνουν σεξ τόσο με την ίδια όσο και με άλλες γυναίκες που εργάζονταν στην ομοσπονδία.
Πάντως, η τότε ηγεσία της σουηδικής ομοσπονδίας δήλωσε άγνοια για το θέμα, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση.

«Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων και δεν αποκλείω να συνέβησαν αυτά που καταγγέλλει. Ωστόσο, δεν είχα ιδέα σχετικά, ούτε ανακατεύτηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λαρς-Ακε Λάγκρελ.

More in ΓΕΝΙΚΑ