Σπουδαία παιχνίδια στην ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής σε Α1 και Α’ Κατηγορία, 2η αγωνιστική στην Β’ Κατηγορία … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Σπουδαία παιχνίδια στην ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής σε Α1 και Α’ Κατηγορία, 2η αγωνιστική στην Β’ Κατηγορία …

Με πολύ δυνατές μάχες ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική σε Α1 και Α’Κατηγορία, ενώ στην Β’ Κατηγορία έχουμε την 2η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα στην Α1 δεσπόζει το ντέρμπι Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης- Δόξα Μανδάλου ενώ η Δόξα Μαυροβουνίου έχει δύσκολη έξοδος στην Σωσάνδρα απέναντι στον νεοφώτιστο Ακρίτα. Μεγάλη μάχη αναμένεται στην Πέλλα όπου η πρωτοπόρος Δόξα Μελισσίου δοκιμάζεται απέναντι στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Η έταιρη πρωτοπόρος Δόξα Εξαπλατάνου υποδέχεται την ουραγό Δόξα Π.Μυλοτόπου έχοντας φαινομενικά εύκολο έργο ενώ στα Εσώβαλτα ο ουραγός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται μια εκπληκτική των πλέον ιστορικών ομάδων την Αναγέννηση Γιαννιτσών που είναι και το φαβορί για την νίκη.

Στην Α’ Κατηγορία στον πρώτο όμιλο η πρωτοπόρος Ελπίδα Έδεσσας έχει επικύνδινη έξοδο στο Λυκόστομο με τους σκληροτράχηλους γηπεδούχους όπως και η Θύελλα Σαρακηνών που καλείται να σπάσει την έδρα του Άρη Υδραίας σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Τέλος στην Πολυκάρπη ο πρωτοπόρος Πολυκαρπιακός υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι την Δόξα Μεγαπλατάνου σε ένα ματς όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά έστω κι αν λόγω έδρας οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Στον δεύτερο όμιλο το ντέρμπι της ημέρας γίνεται στις Αμπελειές όπου οι γηπεδούχοι περιμένουν με διαθέσεις να ρίξουν από την κορυφή την Νίκη Αξού,ενώ πολύ μεγάλο παιχνίδι γίνεται και στο Σταυροδρόμι όπου ο τοπικός Φίλιππος συγκρούεται με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού. Ακόμα στα Άθυρα ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό Γαλατάδων και στο Αρσένι ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον Άρη Λιπαρου με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς.

Στην Β’ Κατηγορία στον πρώτο όμιλο έχουμε ένα παιχνίδι Ένωση Τσάκων-Νίκη Βορεινού και στον δεύτερο όμιλο Πατριαρχείο-ΠΑΟ Δάφνης, Ηρακλής Αγίου Λουκά-ΠΑΟΚ Δυτικού, ΠΑΟΚ Αραβησσού-ΜΑ Ν.Πέλλας, Αναγέννηση Λιποχωρίου-Μακεδονικός Γιαννιτσών, Απόλλων Ραχώνας-Ν.Τραπεζούντα Γιαννιτσών. Υ. Γ Όλα τα ματς ξεκινούν στις 3 μ.μ το Τσάκοι-Βορεινό στις 11 π.μ και το Υδραία-Σαρακηνοί στις 12 μ.μ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Α 1ος όμιλος