Σπουδαία μεταγραφή για τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Σπουδαία μεταγραφή για τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Αβραάμ από τον Ιωνικό Διαβατών.

Ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού επι σειρά ετών διαπρέπει και διακρίνεται τόσο με την ποιότητά και την εμπειρία του, όσο και με το ήθος του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ. Ο Κωνσταντίνος Αβραάμ, εκτός από φιλικά συνδεδεμένος με πολλούς ανθρώπους της Πέλλας, είναι επίσης και πολύ στενά συγγενικά, αφού ο πατέρας του Δημήτρης κατάγεται απ’ αυτή, ενώ στην μέχρι σήμερα καριέρα του και σε νεαρή ηλικία, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου πριν μετακομίσει φέτος στον Ιωνικό, έχει αγωνιστεί σε πολλά σωματεία της ΕΠΣΜ, ενώ για την περίοδο 2016-17 επιλέχθηκε ανάμεσα στους καλύτερους αμυντικούς της κατηγορίας. Αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια και επιτυχία και στην μεσαία γραμμή, γεγονός που αναμένεται να λύσει αρκετά τα χέρια του Κώστα Μαυροβουνιώτη. Ήδη σήμερα πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα και τέθηκε άμεσα στην διάθεση του προπονητή του για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος στον Εξαπλάτανο.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στον σύλλογο, του εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις και επιτυχίες.

Πηγή: a-pella.blogspot.gr

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ