Σοκ! Κατέρρευσε ο προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Κατέρρευσε ο προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου

Σοκαριστικές εικόνες στην Ρουμανία, αφού ο τεχνικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου Έουγκεν Νεάγκοε κατέρρευσε στον πάγκο της ομάδας του στο 22ο λεπτό του αγώνα με την Κραιόβα.

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Ρουμανία. Ο 51χρονος τεχνικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου Έουγκεν Νεάγκοε, ο οποίος βρισκόταν υπό έντονη αμφισβήτηση τον τελευταίο μήνα, κατέρρευσε στον πάγκο της ομάδας του στο 22ο λεπτό του αγώνα με την Κραϊόβα.

Αμέσως έσπευσαν κοντά του το ιατρικό τιμ και των δύο ομάδων, όπως και το ασθενοφόρο για την άμεση διακομιδή του σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο, ωστόσο η έγκαιρη ιατρική επέμβαση και η ανάνηψη που του έγινε, φαίνεται ότι του έσωσε την ζωή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν υπό πολύ μεγάλη πίεση νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, έχοντας τις αισθήσεις του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πιο λεπτομερής πληροφόρηση.

 

Πηγή: sdna.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ