Σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας για την ονομασία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Αναβολή όλων των αγώνων της – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας για την ονομασία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Αναβολή όλων των αγώνων της

Η ΕΠΣ Δράμας με σκληρή ανακοίνωση εναντίον της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε ξαφνικά να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας. Η δύο συγκυβερνώντας ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού αποφάσισε να ξεκινήσει μια «διαπραγμάτευση» (όπως την ονομάζει) με σκοπό το κρατίδιο στα Βόρεια της χώρας μας να καπηλευτεί και με τη βούλα της Ελλάδας το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΕΠΣ Δράμας λέει απλά: «Δε θα τους περάσει». Εδώ δε πρόκειται για μνημόνια, για μέτρα, αλλά για την ιστορία της πατρίδας μας και αυτή δε πρόκειται ποτέ να τη πουλήσουμε.

Η ΕΠΣ Δράμας θέλοντας να συμβάλει στη επιτυχία του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου 2017 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητας της ένωσης (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) για το Σαββατοκύριακου 20 και 21/1/2018.

Τη Κυριακή θα είμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη. Ή αυτοί ή αυτοί.»

ΠΗΓΗ: http://www.epsm24.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ