Σημαντική δωρεά από τον Ρούνει σε παιδικά ιδρύματα! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σημαντική δωρεά από τον Ρούνει σε παιδικά ιδρύματα!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ φρόντισε να προσφέρει παιδικά χαμόγελα, στηρίζοντας με ένα μεγάλο ποσό τρία διαφορετικά ιδρύματα, τις ημέρες των εορτών

Ο άσος της Εβερτον Γουέιν Ρούνεϊ, έδειξε μία άλλη, εξαιρετική πλευρά του χαρακτήρα του κάνοντας δωρεές που ξεπερνούν τα 800.000 ευρώ!

Τα χρήματα προέρχονται από το εορταστικό φιλικό που είχε πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2016 μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον και είχε λήξει χωρίς σκορ. Τα έσοδα του αγώνα, όπως είχε ανακοινωθεί από τότε, θα κατέληγαν σε φιλανθρωπίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι προνόμιο να γνωρίζω παιδιά και οικογένειες που είναι πραγματικά γενναίες και θετικές κατά τη διάρκεια των ασθενειών τους. Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος του έτους, αλλά ελπίζω ότι είμαστε σε θέση να φέρουμε μία χριστουγεννιάτικη χαρά, όπως κάνουν όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα τον Δεκέμβριο.

Θα ήθελα να ξεχωρίσω και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλα τ α μέλη στα τρία ιδρύματα που επισκέφτηκα αυτήν την εβδομάδα, που κάνουν τόσο σπουδαία δουλειά συνεχώς και όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσω να συνεισφέρω μέσα από το “Wayne Rooney Foundation” και να συνεχίσω να βοηθάω τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Από το παιχνίδι εκείνο, το ίδρυμά μου και τα συνεργαζόμενα ιδρύματα δουλεύουμε μαζί για να διασφαλίσουμε πόρους που θα χρησιμοποιηθούν σωστά και θα έχουν αντίκτυπο. Αυτά τα πλάνα δρομολογούνται και με χαρά προσφέρω αυτές τις επιταγές σήμερα».

More in ΓΕΝΙΚΑ