Σημαντική αύξηση των παιδιών στα τμήματα υποδομής … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σημαντική αύξηση των παιδιών στα τμήματα υποδομής …

Μετά τον πρωτο μήνα λειτουργίας της Ακαδημίας τα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά και για τη συνέχεια.
‘Ηδη αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένα 125 παιδιά, τη στιγμή που την αντίστοιχη περσινή περίοδο ήταν περίπου 100, ενώ υπάρχουν και παιδιά που και αυτή την εβδομάδα κάνουν δοκιμαστικές προπονήσεις!
Στα θετικά σημεία είναι η προσθήκη πολλών παιδιών στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα, ενω αύξηση παρατηρείται και στα μεγαλύτερα!
Φέτος υπάρχει ξεχωριστό τμήμα Bambini και τμήμα Νέων το οποίο μάλιστα αριθμεί 25 ποδοσφαιριστές και αποτελεί μια μεγάλη δεξαμενή παικτών για την πρώτη ομάδα!
Επίσης τα τμήματα μας θα δίνουν αρκετούς αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να κερδίζουν αγωνιστικές εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα κάθε Σάββατο η ομάδα Νέων θα αγωνίζεται στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας,όπως και τα Junior και Προπαιδικό στο πολύ οργανωμένο τουρνουά του Μακεδονικού.Τις Κυριακές όλα μας τα τμήματα μέχρι και το Παιδικό θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα τις ΕΠΣ Πέλλας!

Ο στόχος της ομάδας του Εδεσσαϊκού είναι όχι μόνο η ποσοτική αύξηση των παιδιών,αλλά και η ποιοτική προπόνηση που θα βοηθήσει τα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. Για αυτό άλλωστε η διοίκηση της ομάδας είναι καθημερινά κοντά στα θέματα που απασχολούν τους καταρτισμένους προπονητές της Ακαδημίας και παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις!

More in ΓΕΝΙΚΑ