Σηκώνουν μανίκια οι εκπρόσωποι της Πέλλας στην Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σηκώνουν μανίκια οι εκπρόσωποι της Πέλλας στην Γ’ Εθνική

Για τις 22 του Σεπτέμβρη είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω από τους υπευθύνους.

Οι εκπρόσωποι της Πέλλας θα προσπαθήσουν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των φίλων τους και ήδη ξεκίνησαν να κινούνται δειλά δειλά.

Κι αν στον Εδεσσαϊκό είναι εν αναμονή για την Γενική Συνέλευση όπου αναμένονται εξελίξεις για την αλλαγή σελίδας, αφού ο Πέτρος Πασσαλής μέχρι πρότινος πρόεδρος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του, στις άλλες τρεις ομάδες μας παρατηρείται έντονη κινητικότητα.

Ο Αλμωπός ήδη έχει προχωρήσει σε πέντε ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και έπεται συνέχεια, ενώ γίνονται και επαφές με μεταγραφικούς στόχους, με τους στόχους να είναι ψηλότεροι από αλλες σεζόν καθώς ο Αλμωπός δεν νοείται να είναι ικανοποιημένος με μια απλή παραμονή στην Κατηγορία.

Ο ΑΣ Γιαννιτσά παρότι δεν βγαίνουν ονόματα προς τα έξω, έχει ξεκινήσει επαφές τόσο με παίκτες από το περσινό ρόστερ, όσο και με μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν να ανακοινώνονται σιγά σιγά.

Η νεοφώτιστη Θύελλα Σαρακηνών έχει ξεκινήσει κι αυτή τις επαφές της με μεταγραφικούς στόχους και υπάρχουν προφορικές συμφωνίες, ενώ ανακοινώθηκαν και ανανεώσεις με παίκτες που είχαν μεγάλη συμβολή στην άνοδο, αλλά και κάποιους γηγενείς που είναι πολλά χρόνια στον σύλλογο.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ