Σενάριο: Στοπ για φέτος η FL.. Κατάργηση της και του χρόνου δύο όμιλοι στη Β’ εθνική; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σενάριο: Στοπ για φέτος η FL.. Κατάργηση της και του χρόνου δύο όμιλοι στη Β’ εθνική;

Πληροφορίες μας λένε  πως ένα πιθανό σενάριο  που σκέφτονται πολύ σοβαρά  οι υπεύθυνοι είναι να μη διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της FLκαι χρυσώνουν  (;) το χάπι στις ομάδες σχεδιάζοντας  για του μια Β’ εθνική με δύο ομίλους (εποχής 1980). Έτσι χωρίς αγωνιστική σεζόν χωρίς πρωτάθλημα του χρόνου οι ομάδες  της F.L ουσιαστικά θα πάρουν την άνοδο και θα αγωνιστούν στη Β’ εθνική.

 

Μια εξέλιξη που υποτίθεται επιζητούσαν οι ομάδες της FL από φέτος.

Τώρα πόσες ομάδες θα καταφέρουν να αγωνιστούν του χρόνου  στην Β’ εθνική των δύο ομίλων, εάν και εφόσον γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο είναι αλλουνού  παπά ευαγγέλιο. Τα οικονομικά κριτήρια συμμετοχής ακούγονται πως θα είναι πολύ υψηλά (250.000 ρήτρα κι έχει και συνέχεια).

Οι εξελίξεις τρέχουν λοιπόν και οι αποφάσεις των υπευθύνων θα δείξουν αν το παραπάνω σενάριο θα γίνει πραγματικότητα ή θα μείνει μόνο  ως σενάριο φαντασίας.

 

Πηγή: maties-staspor.blogspot.com

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ