Σήμερα η κρίσιμη μέρα για τη Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σήμερα η κρίσιμη μέρα για τη Γ’ Εθνική

Στην ατζέντα της επιτροπής λοιμωξιολόγων βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή, η Γ΄ Εθνική.

Η συγκεκριμένη επιτροπή, θα συζητήσει το θέμα της επανόδου της Football League στις προπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα, μέσα εκεί, υπάρχει και το θέμα της Γ΄ Εθνικής.

Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το προς τα πού πάνε τα πράγματα. Αν για παράδειγμα συζητηθεί το θέμα της Football League και αναχθεί «εις τα καλένδας» το θέμα της Γ΄ Εθνικής, θα έχουμε ένα πρώτο μη θετικό μήνυμα.

Όλα τα ενδεχόμενα

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι. Ανάμεσα στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, έχει αναπτυχθεί μια συζήτηση, για το πώς θα χειριστεί το θέμα με τη Γ΄ Εθνική και με τα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, έκανε λόγο χθες σε συνέντευξή του στο Πέλλα TV, ότι θα μπορούσε να δοθεί μια ελευθερία κινήσεων στις τοπικές Ενώσεις. Λεγόμενα τα οποία συμπλέουν με αυτά που ανέφερε εδώ στο ilia.news ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ο «ιθύνων νους» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας μας, είχε μιλήσει για εναλλακτικές λύσεις, σε συνέντευξή του στο porosfc tv, χωρίς να διευκρινίσει πάντως επακριβώς, καθώς ήταν αρκετά πρόωρο να γίνει. Σε αυτό το «μήκος κύματος», κινούνται και άλλοι Πρόεδροι Ενώσεων, είτε μετέχουν στις επιτροπές της ΕΠΟ είτε όχι, πράγμα το οποίο δείχνει ότι εξετάζονται ήδη κάποιες θεωρητικές έστω λύσεις.

Μίνι πρωταθλήματα

Μια λύση, ένα σενάριο, το οποίο διακινείται ευρέως αυτή τη στιγμή στην Ομοσπονδία και τις Ενώσεις, είναι το εξής. Εφόσον καταστεί εφικτή τουλάχιστον η ολοκλήρωση της Γ΄ Εθνικής, σχέδιο το οποίο αποτελεί προτεραιότητα, να δοθεί στις Ενώσεις η ελευθερία κινήσεων, να αποφασίσουν, αφού διερευνήσουν πρώτα προθέσεις των ομάδων. Οι ομάδες που θέλουν να ανέβουν στη Γ΄ Εθνική, να πάνε μόνες τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα. Όπως προείπαμε βεβαίως, απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά, είναι να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο η ΕΠΟ έχει στρέψει όλη την προσοχή, θεωρώντας το μείζονος σημασίας, καθώς από την ολοκλήρωσή της, εξαρτώνται πολλά για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: mikriliga.com

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  16 Ιανουαρίου 2021 at 18:36

  Όσο αφορά το τοπικό, Χατζησαρογλου και Αντωνίου ασχοληθείτε με ΕΠΟ και αφήστε τα όνειρα και τις ελπίδες. Λέτε ότι θέλετε αλλά πείτε πως; Εκτός και αν θέλετε να παραταθεί η περίοδος ως τον Ιούλιο. Καληνύχτα χωρίς όνειρα.

 2. Ανώνυμος

  16 Ιανουαρίου 2021 at 12:39

  Πρόεδροι της Γ’ ………….
  ανοίξτε τα πορτοφόλια σας και…..
  του χρόνου πολλοί θα ακούνε Γ’ και θα κλαίνε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ