Σάλος στην Πορτογαλία: Κίνδυνος να αφαιρεθεί πρωτάθλημα από την Μπενφίκα λόγω στημένων! | SDNA – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σάλος στην Πορτογαλία: Κίνδυνος να αφαιρεθεί πρωτάθλημα από την Μπενφίκα λόγω στημένων! | SDNA

 

Σε τεράστιους μπελάδες η Μπενφίκα που κινδυνεύει να της αφαιρεθεί το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16, αν αποδειχθεί ότι το παιχνίδι με την Ρίο Άβε ήταν στημένο.

 

Σε τεράστιους μπελάδες έχει μπει η Μπενφίκα, αν αποδειχθεί η ενοχή / εμπλοκή της σε υπόθεση στημένου αγώνα που αφορά την σεζόν 2015-16. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Correio Da Manha, η δικαστική αστυνομία ερευνά μία καταγγελία που αφορά το εκτός έδρας παιχνίδι της 25ης Απριλίου του 2016 απέναντι στην Ρίο Άβε.

Σε εκείνη την αναμέτρηση, οι Λουζιτανοί επικράτησαν με 0-1 χάρη σε γκολ του Ραούλ Χιμένες στο 67ο λεπτό, μία νίκη που αποδείχθηκε καθοριστική για την κατάκτηση του τίτλου.

Η έρευνα που ξεκίνησε στο Πόρτο έχει μεταφερθεί πια στην Λισσαβώνα και αφορά των χρηματισμό παικτών της Ρίο Άβε, ούτως ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Αν αυτό αποδειχθεί με κάποιο τρόπο και προκύψει ενοχή των «αετών», τότε δεν αποκλείεται να τους αφαιρεθεί το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο στόχαστρο έχουν μπει κι άλλα παιχνίδια της Μπενφίκα από την συγκεκριμένη σεζόν.

 

More in ΓΕΝΙΚΑ