Σάββατο κανονικά τα παιχνίδια, Κυριακή ότι αποφασίσει ο… Κυριάκος Μητσοτάκης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο κανονικά τα παιχνίδια, Κυριακή ότι αποφασίσει ο… Κυριάκος Μητσοτάκης

Κανονικά θα διεξαχθούν τα αυριανά παιχνίδια στην ΕΠΣ Πέλλας καθώς το αναμενόμενο διάγγελμα του Πρωθυπουργού αναβλήθηκε για αύριο, λόγω του μεγάλου σεισμού στην Σάμο.

Κανένας δεν γνωρίζει βέβαια τι θα γίνει με τα παιχνίδια της Κυριακής όπου πολλά θα εξαρτηθούν από το αυριανό διάγγελμα.

Αν ανακοινωθούν μέτρα για αναστολή των αθλητικών εκδηλώσεων όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τότε αυτομάτως η ΕΠΣ Πέλλας θα προχωρήσει στην αναβολή των αναμετρήσεων που είχαν οριστεί για την Κυριακή.

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    31 Οκτωβρίου 2020 at 01:02

    Μη, μη, μη, μη, μη. Τα ακούω όλα βερεσε. Στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ, χαιδεμα στην πλατουλα, λα λα λα και θα τους ψηφίσουμε εμείς οι ίδιοι με ποσοστά 100%. Για αυτό πουκνε. Μόνο σχολια και ανώνυμα!! Και μπροστά τους όλα μέλι γάλα.

  2. Ανώνυμος

    30 Οκτωβρίου 2020 at 22:42

    Τι Περιμένει να μη χάσει ευρώ?? Έχει δείξει ότι απέναντι στις ομάδες. Με τις τελευταίες αποφάσεις ανακοινώσεις να μη ζητάνε οι ομάδες μέρα κ διαιτητή δηλώνει ξεκάθαρα ότι αποφασίζουμε κ διαταζουμε σε μέρες που οι ομάδες δεινοπαθουν να τα βγάλουν πέρα με ποδοσφαιριστές που εργάζονται τα Σάββατα κ ζητούν να παίζουν Κυριακές. Είστε απαράδεκτοι μακάρι στις εκλογές να βγει κάποιος που να αγαπάει το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ