Σάββατο επιτέλους γήπεδο… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Σάββατο επιτέλους γήπεδο…

Επιτέλους μπάλα το Σάββατο στα γήπεδα της Πέλλας καθώς αισίως μπαίνουμε στον Φλεβάρη και ακόμα ο πρώτος γύρος δεν έχει τελειώσει σε Α1 και Α’ Κατηγορία. Στην Α1 έχουμε το πάλαι ποτέ κραταιό ντέρμπι στα Γιαννιτσά όπου η Αναγέννηση υποδέχεται τον Απόλλωνα Κρ.Βρύσης με τι δύο μεγάλες δυνάμεις να είναι πολύ χαμηλά βαθμολογικά. Στα άλλα ματς Νίκη Καλής-Ακρίτας Σωσάνδρας, αμφίρροπο παιχνίδι και Δόξα Μανδάλου-Δόξα Εξαπλατάνου με φαβορί τους γηπεδούχους. Στην Α’ Κατηγορία στον πρώτο όμιλο η πρωτοπόρος Θύελλα Σαρακηνών υποδέχεται την πάντα σκληροτράχηλη Μ.Θύελλα Λυκοστόμου ενώ ο Άρης Νησίου τον αδύναμο Ηρακλή Γαρεφίου. Στα άλλα δύο ματς, Ευρωπός Φούστανης-Πολυκαρπιακός και Μ.Α Άρνισσας-Άρης Υδραίας αναμένονται δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια. Στον δεύτερο όμιλο η πρωτοπόρος Νίκη Αξού υποδέχεται τον πάντα υπολογίσιμο Ολυμπιακό Γαλατάδων και είναι το φαβορί χωρίς όμως να υποτιμά κάποιος τους ερυθρόλευκους και στο άλλο παιχνίδι η Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται τον φορμαρισμένο Άρη Αθύρων και αναμένεται ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες.

Στην Β’ Κατηγορία στον πρώτο όμιλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στην Παναγίτσα όπου η φορμαρισμένη Δάφνη απειλεί με βαθμολογικές απώλειες τον πρωτοπόρο Αστέρα Νεοχωρίου ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Αστραπή Ζέρβης-ΠΑΣ Σκύδρα, Εθνικός Γραμματικού-Αναγέννηση Δωροθέας, Νίκη Βορεινού-Πυρσός Πετριάς και Ένωση Τσάκων-Μακεδονικός Έδεσσας, ενώ στον δεύτερο όμιλο η πρωτοπόρος ομάδα του Πατριαρχείου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Δυτικού και είναι το φαβορί και στο άλλο παιχνίδι η Αναγέννηση Λιποχωρίου υποδέχεται τον ΠΑΟ Δάφνης στο γειτονικό ντέρμπι. Όλα τα ματς αρχίζουν στις 15:00 .

More in ΓΕΝΙΚΑ