ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΠΕ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΤΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ
Ευχάριστα είναι τα νέα από τους θεράποντες ιατρούς, που παρακολουθούν τον πολυτάλαντο αμυντικό μέσο, Ηλία Βερβελέ, για τον προπονητή Σ. Ντιμτσούδη και τους φίλους της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου. Ο κορυφαίος αμυντικός μέσος της Α1, επέστρεψε στις πτοπονήσεις της ομάδας από την 1η Δεκεμβρίου, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, για ένα περίπου μήνα και σύντομα θα επανέλθει στος αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της αγαπημένης του Ομάδας.
Επιστρέφει ο Η. Βερβελές μετά το σοναρό τραυματισμό.
Στον αγώνα της Κυριακής 10/12/2017, με την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, επανέρχονται οι Σιδηρόπουλος (Πέπε) και Τζάτζης, ενώ και πάλι θα είναι απόντες ο τραυματίας Η. Βερβελές, και ο τιμωρημένος Τουλγαρίδης Α.
Έτσι στη διάθεση του προπονητή των Μαυραετών, Σάκη Ντιμτσούδη, για το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βασιλειάδης Π., Δομουκτσίδης, Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Φάβας, Φουρέιρα, Νοράτζε, Δουλγερίδης, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Σερέτης, Λιτοβολής, Ιτσκος, Ρομάντζης, Τσάλμας Χ, Τσάλμας Α, Μπλέντι και Βιάνας και Μαμής

Σιδηρόπουλος(Πέπε) Τζάτζης Μάριος
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ με την ευκαιρία των εορτών των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, θα διανείμει σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και φτωχές οικογένειες δέματα με τρόφιμα και δώρα.

More in ΓΕΝΙΚΑ