Ρεπορτάζ Δόξας Μελισσίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ Δόξας Μελισσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Μελισσίου στη προχθεσινή του συνεδρίαση, 14/06/2019, με το νέο τεχνικό Γιάννη Γυριχίδη, συζήτησαν και συναποφάσισαν την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ομάδας των Μαυραετών με έμπειρους και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες Γ΄Εθνικής ή Α1 κατηγορίας, καθώς και νεαρούς ταλαντούχους από Ακαδημίες της Πέλλας, ώστε η ιστορική ομάδα του Μελισσίου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας.

Να παίζει ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα ελκυστικό ποδόσφαιρο και να προχωρήσει σε ανανέωση του έμψυχου υλικού της.

Επίσης, αποφάσισε η προετοιμασία της ομάδας να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 18:30 με συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών στο Δημοτικό στάδιο Μελισσίου.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι για 11η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό πάρκο Μελισσίου, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, με πλούσιο ποντιακό και δημοτικό πρόγραμμα, με σπουδαίους καλλιτέχνες και 3000 και πλέον προσκεκλημένους, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Πέλλας.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ