Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Συγχαρητήρια στον κ. Ταγκαλίδη! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Συγχαρητήρια στον κ. Ταγκαλίδη!

Η ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια για την σημερινή διαιτητική του παρουσία στο Μελίσσι, τον αξιολογημένο διαιτητή της Ένωσης μας κ. Γιώργο Ταγκαλίδη και του εύχεται ανάλογες διαιτησίες σε όλους τους αγώνες των ερασιτεχνικών μας πρωταθλημάτων, αλλά και σε αγώνες υψηλότερων κατηγοριών στους οποίους ορίζεται να διευθύνει ή να συμμετέχει.

Να απολαμβάνει πάντα τον ίδιο σεβασμό, να αντιμετωπίζεται με την ίδια δίκαιη κρίση και την ίδια αξιολόγηση, όπως ακριβώς ο ίδιος σήμερα τα επέδειξε με τις αποφάσεις και τις πράξεις του στο δημοτικό γήπεδο Μελισσίου απέναντι στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Θα επιθυμούσαμε τέλος διακαώς και του απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση ως την ελάχιστη επιβράβευση, να διαιτητεύσει με την ίδια αποφασιστικότητα και «επιτυχία», κι έναν εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας ώστε να «αποθεωθεί» κι από τον φίλαθλο κόσμο μας που για κάποιον λόγο δεν βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο.

 

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

 

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ