Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Πέλλα που συνεχίζει την προετοιμασία της και βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο, την ερχόμενη Τετάρτη με την Νίκη στην Αξό, κι ακολουθεί αμέσως μετά το δεύτερο σε διάστημα 3 ημερών, αυτό του Σαββάτου με τον ΠΑΟ στα Κουφάλια. Και τα δύο παιχνίδια αναμένεται να ξεκινήσουν την ίδια ώρα, 6 το απόγευμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πρόκειται για δύο αρκετά δυνατά φιλικά, αφού και οι δύο αντίπαλοι μας έχουν ισχυρά ρόστερ και υψηλές φιλοδοξίες, με την Αξό να διεκδικεί φέτος την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας και τα Κουφάλια την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Για το παιχνίδι των Κουφαλίων, προς ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας που θα θελήσουν να το παρακολουθήσουν, καλό είναι να γνωρίζουν, ότι η τοπική ομάδα συνήθως δεν υιοθετεί την ελεύθερη είσοδο και για να παρακολουθήσει κάποιος φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Κουφαλίων, πρέπει να πληρώσει κατά την είσοδο εισιτήριο αξίας 5€, όσο ακριβώς και το κόστος του εισιτηρίου σε επίσημα παιχνίδια ερασιτεχνικών αγώνων.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ