Πώς ένα κεμπάμπ αποδεκάτισε την Ντόρτμουντ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πώς ένα κεμπάμπ αποδεκάτισε την Ντόρτμουντ

 

Αδιάβαστοι πιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του γερμανικού συλλόγου και τώρα τρέχουν.

 

Πώς ένα κεμπάμπ αποδεκάτισε την Ντόρτμουντ

Αδιάβαστοι πιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του γερμανικού συλλόγου και τώρα τρέχουν.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η επίσκεψη των ποδοσφαιριστών της Ντόρτμουντ σε ένα κεμπαμπτζίδικο της Ισπανίας αφού φεύγοντας αγκάλιασαν την τουαλέτα.

 

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας στην Μαρμπέγια της Ισπανίας εννέα ποδοσφαιριστές του γερμανικού συλλόγου αποφάσισαν να βγουν για φαγητό και επέλεξαν ένα ισπανικό κεμπαμπτίδικο.

 

Η απόφαση αυτή μάλλον τους βγήκε ξινή αφού έχουν υποστεί δηλητηρίαση και είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ. Οι παίκτες έχουν έντονους πόνους στην κοιλιά και συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα, κάτι που τους έχει εξασθενίσει και σύμφωνα με το γιατρό θα χρειαστούν τρεις μέρες για να επανέλθουν.

 

Σύμφωνα με την Bild  που έφερε στο φως το γεγονός οι ποδοσφαιριστές είναι οι: Ρομάν Μπούρκι, Ρομάν Βάιντενφελερ, Μαρκ Μπάρτρα, Κρίστιαν Πούλισιτς, Ομέρ Τοπράκ, Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν, Σαχίν, Ντομινίκ Ρέιμαν και Αντρέ Σίρλε.

 

πηγη: Metrosport.gr

 

 

More in ΓΕΝΙΚΑ