Πρώην παίκτης της Λέστερ ψάχνει ομάδα μέσω Linkedin! (pic) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πρώην παίκτης της Λέστερ ψάχνει ομάδα μέσω Linkedin! (pic)

Μάλλον είδε και απόειδε ότι με τη βοήθεια μάνατζερ δεν μπορεί να βρει ομάδα κι έτσι ο πρώην άσος της Λέστερ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει άλλες μεθόδους.

Ο 19χρονος Ίθαν Χόντμπι, λοιπόν, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέσω της ιστοσελίδας Linkedin, στόχος της οποίας είναι να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του κόσμου, κάνοντας τους πιο παραγωγικούς και καλύτερους στην εργασία τους.

Με δεδομένο ότι το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο μετρά αυτή τη στιγμή πάνω από 313 εκατομμύρια χρήστες, κάποιος παράγοντας ομάδας θα δει το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή!

«Μόλις έγινα 19 χρόνων και είμαι σε αναζήτηση ομάδας, καθώς πρόσφατα έφυγα από τη Λέστερ, μετά από δέκα χρόνια. Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση στη μεσαία γραμμή, χρησιμοποιώ και τα δύο πόδια, άρα μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο πλευρές. Δεν τα παρατώ ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που αναζητώ ομάδα καθώς δεν μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω. Αν κάποιος γνωρίζει για δοκιμές ομάδων ή για άλλες που αναζητούν ποδοσφαιριστές, παρακαλώ να με ενημερώσει. Ευχαριστώ, Ίθαν» έγραψε ο 19χρονος, στο σημειώμα με το οποίο παρουσιάζει τον εαυτό του.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ