Πρόεδρος ομάδας στο κρεβάτι με παίκτη του – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόεδρος ομάδας στο κρεβάτι με παίκτη του

Τρυφερές στιγμές στο κρεβάτι ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρούμπιο Νιου ντε Λούκε, Αντόνιο Γκονζάλες με παίκτη του, τον Μπερνάρντο Γκάμπριελ Καμπαγέρο δείχνουν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Οι «καυτές» φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μέσω ενός προφίλ στο facebook. Μιλώντας στην εφημερίδα της Παραγουάης «Hoy», ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με τον ποδοσφαιριστή και αυτός που διέρρευσε τις φωτογραφίες είναι ο νέος μάνατζερ του Καμπαγέρο, ο οποίος θέλει να του κάνει κακό. Μάλιστα, δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι ενώ ο ίδιος έκανε όλα τα χατίρια στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης τους, αυτός τώρα δείχνει αχαριστία και θέλει να τον εκδικηθεί. Χαρακτηριστικά είπε:

«Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπερνάρντο είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός για εμένα. Εντός παρένθεσης, είμαστε ζευγάρι. Βρήκα καταφύγιο στην αγκαλιά του. Είχε όλα τα προνόμια. Τα καλύτερα αυτοκίνητα: Mercedes Benz, Land Cruiser, Prado και Hilux. Ξαφνικά τρελάθηκε και ήθελε να φύγει από την ομάδα. Καθένας κάνει κουμάντο στη ζωή του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι του έδειξα στοργή και δεν το εκτίμησε.»

 

ΠΗΓΗ: http://arenafm.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ