Προς Γ’ Εθνική ο Ηρακλής! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προς Γ’ Εθνική ο Ηρακλής!

“Ο Ηρακλής δεν τα βρήκε με τους 11 πρώην παίκτες του και οδεύει προς Γ’ Εθνική.

Την ώρα που ο Ηρακλής αναζητά… ΑΦΜ ομάδας για να αποφύγει τον υποβιβασμό και τα χρέη, τα προβλήματα δεν σταματούν. Ο Γηραιός αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο αφαίρεσης 33 βαθμών, για οφειλές προς 11 πρώην ποδοσφαιριστές.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε δώσει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, προκειμένου η ΠΑΕ να έρθει σε διακανονισμό με τους παίκτες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Οι Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Δημήτρης Βοσνακίδης, Αντώνης Ηλιάδης, Άλμπερτ Ρούσσος, Αργύρης Μπαρέττας, Λευτέρης Ιντζόγλου, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Βασίλης Αγγελόπουλος και Βασίλης Καραγκούνης διεκδικούν το 50% των δεδουλευμένων τους, ωστόσο ο Ηρακλής αδυνατεί να τους αποπληρώσει.

Πλέον αναμένεται η ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης 33 βαθμών, με τους «κυανόλευκους» να έχουν ακόμα περιθώριο πέντε εργάσιμων ημερών για να βρει λύση. Αλλιώς, θα τους αφαιρεθούν οι 33 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα, γεγονός που σημαίνει ότι θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Σε ένα τέτοιο σενάριο, ευνοείται ο Ηρόδοτος, ο οποίος θα κερδίσει μια θέση στη Football League της νέας περιόδου.”

 

Πηγή: Mikriliga.com

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ