Προβληματίζει η έναρξη για τη Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προβληματίζει η έναρξη για τη Γ’ Εθνική

Ακούμε συνεχώς τους υπεύθυνους (υπευθυνοανεύθυνους) να διαλαλούν ότι «προλαβαίνουμε να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα», έστω και κουτσουρεμένο όπως προνόησαν λόγω του covid-19.

Από τα πλέον εύλογα ερωτήματα που τίθενται για τη διεξαγωγή τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και των άλλων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, είναι πότε θα γίνουν όλα αυτά, από την στιγμή που ολοένα και πλησιάζει η θερινή περίοδος.

Έχουμε φτάσει αισίως στις 16 Μαρτίου τα περιθώρια για έναρξη ολοένα και στενεύουν, προκαλούν σκέψη και φυσικά λιγοστεύουν όσο κι αν στους περισσότερους εμπλεκόμενους δεν αρέσει ένα τέτοιο σενάριο.

Τα κρούσματα τούτη την ώρα που μιλάμε αυξάνονται συνεχώς και η πολυπόθητη έναρξη φαίνεται να αργεί χαρακτηριστικά, ίσως και να απομακρύνεται τελείως, αν αναλογιστούμε ότι οι τεχνοκράτες που αποφασίζουν για τα τεκταινόμενα, το κάνουν σε αργούς ρυθμούς, ωστόσο αυτό που απασχολεί τους περισσότερους είναι ο τρόπος και ο χρόνος που θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Η ουσία του θέματος είναι ότι από την στιγμή που θα ξεκινήσει η χρονιά θα πρέπει κάποια στιγμή να φτάσει στο τέλος της, με το οποιοδήποτε κόστος

Σε αυτή την παράμετρο όμως δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και τον παράγοντα ποδοσφαιριστή και προπονητή, όπως φυσικά και όλους τους άλλους που είναι γύρω από τις ομάδες.

Άπαντες θα υποστούν μια πολύ μεγάλη δοκιμασία και παρά την καψούρα τους να δώσουν το παρόν στους αγωνιστικούς χώρους, θα πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες, κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν υποστεί.

Ναι, είναι μεγάλη η θέληση για επιστροφή, αλλά οι συνεχείς αγώνες σε τέτοιες θερμοκρασίες, σαφώς και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι είναι ερασιτέχνες στην ουσία και με πολύ μικρές χρηματικές απολαβές, αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι εργάζονται, για να βγάλουν τα ως προς το ζειν.!!!

ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κουτρουμπελης

    16 Μαρτίου 2021 at 13:51

    Έχω πρόταση.
    Το καλοκαίρι και τις βραδυνές ώρες, η ΕΠΣ Πέλλας να ορίσει 4 γήπεδα στους 4 Δήμους και να διεξαχθούν αγώνες 7×7 κάτω από τα φώτα των προβολέων.
    Έτσι δεν θα χαθεί η χρονιά και όλα μέλι γάλα. Φυσικά το εξοδολογιο θα το αναλάβει η ΕΠΣ και αν δεν έχει φιλάθλους ας κουβαλήσουν τους διαδηλωτές του κουφού Ντίνα και τους γλεντζέδες της πλατείας “Σκουντα” Ξάνθης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ