Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Tην Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, παρουσία 22 παλιών και νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και με δικαιολογημένη απουσία περισσότερων από 10 λόγω προγραμματισμένων καλοκαιρινών διακοπών ή άλλων ανειλημένων υποχρεώσεων, σχέδον σύσωμης της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, αλλά και φίλων του συλλόγου, σημάνοντας έτσι και επίσημα την έναρξη της φετινής προετοιμασίας.

Η διοίκηση αφού πήρε πρώτη το λόγο δια στόματος του αντιπροέδρου Βασίλη Στεφανίδη μ’ ένα σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισμα, έθεσε επιγραμματικά το πλαίσιο λειτουργίας, την αγωνιστική ταυτότητα αλλά και τους στόχους του συλλόγου. Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου και η ομιλία του προπονητή της ομάδας μας Κώστα Μαυροβουνιώτη, ο οποίος όμως υπεισήλθε σε περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις απαιτήσεις, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα όλων απέναντι στην ομάδα και το αντίστροφο, τονίζοντας ιδιαίτερα την ίση μεταχείριση χωρίς διακρίσεις, με βασικά κριτήρια την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά, με «καθρέφτη» τα αποδυτήρια και το γήπεδο.

Κλείνοντας αυτή την πρώτη γηπεδική συγκέντρωση, το λόγο πήρε ο γυμναστής-προπονητής της ομαδας μας Μάκης Γαζόπουλος, ο οποίος περιληπτικά παρουσίασε το πλάνο, τον τρόπο και προγραμματισμό της δικής του δουλειάς -πάντα σε συνεργασία με τον Κώστα Μαυροβουνιώτη-, ενημερώνοντας για τα στάδια, την ένταση και τους στόχους των προπονήσεων της περιόδου της προετοιμασίας. Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, αφού εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο ποιοτικό υλικό της ομάδας μας, ευχήθηκαν σε όλους υγεία με πολλές επιτυχίες και να καταφέρουν ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί, το καλύτερο στις ατομικές και ομαδικές φιλοδοξίες τους.

Η πρώτη συγκέντρωση κατέληξε και ολοκληρώθηκε με καφέ πρώτης γνωριμίας και σύσφιξης σχέσεων -ως είθισται να λέγονται παρόμοιες πρωτοβουλίες σε ανάλογες περιστάσεις- στην κεντρική πλατεία της Πέλλας, δεδομένου ότι το μισό σχεδόν φετινό ρόστερ, απαρτίζεται από νέα πρόσωπα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και θα χρειαστεί φυσιολογικά τον απαραίτητο χρόνο μέσα κι έξω από το γήπεδο, ώστε να «δέσει» το συντομότερο δυνατό.

Προχθες Παρασκευή στις 18:30 με ώρα προσέλευσης 18:00, οι ποδοσφαιριστές θα πατήσουν πρώτη φορά γήπεδο, ξεκινώντας και επίσημα τις αγωνιστικές δραστηριότητες της προετοιμασίας της ομάδας μας. Τέλος χθες η ομάδα μας προχώρησε σε ακόμη δύο σημαντικές μεταγραφές φτάνοντας τον αριθμό 13 στο σύνολο, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, όταν θα είναι όλα και τυπικά έτοιμα.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ