Πολύ ξύλο στο Εθνικός-Προοδευτική, στο νοσοκομείο ο Ντάγκας! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολύ ξύλο στο Εθνικός-Προοδευτική, στο νοσοκομείο ο Ντάγκας!

Το ντέρμπι του Εθνικού – Προοδευτικής αμαυρώθηκε από θλιβερά έκτροπα, με τον γενικό αρχηγός της ομάδας του Κορυδαλλού να φεύγει με φορείο.

οβαρά επεισόδια είχαμε στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Εθνικό και Προοδευτική. Λίγο μετά το γκολ των γηπεδούχων που έκρινε τελικά την αναμέτρηση, ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες του γηπέδου της Καλλιθέας, με την αστυνομία να κάνει ρίψη χημικών για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στα επίσημα, με τον γενικό αρχηγό της Προοδευτικής, Βαγγέλη Ντάγκα να δέχεται χτυπήματα και να φεύγει με φορείο και κολάρο από το γήπεδο.

Η ομάδα του Κορυδαλλού κατήγγειλε επίσημα τα περιστατικά μέσω των social media: «Οι οπαδοί και η διοίκηση δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ. Χτύπησαν κόσμο και τα αποτελέσματα ήταν αυτά. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας να πέσει αναίσθητος από τα χτυπήματα τους. Αυτά για όσους έχουν απορία, τα υπόλοιπα θα ειπωθούν σε ανακοίνωση της διοίκησής μας», τόνισε η επίσημη Προοδευτική που ευχήθηκε περαστικά και στον Βαγγέλη Ντάγκα:  «Οι σκέψεις μας μαζί σου. Γρήγορα και πάλι διπλά στους δικούς σου ανθρώπους και στην ομάδα της καρδιάς σου. Όσο για τα άλλα θα τοποθετηθούμε αργότερα. Ντροπή και μόνο ντροπή».

ΠΗΓΗ: http://www.sdna.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ