Πληρώνει για να αποφύγει τη φυλακή ο Μόντριτς – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πληρώνει για να αποφύγει τη φυλακή ο Μόντριτς

 

 

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να απέκρυψε από την Εφορία εισοδήματα τα οποία αφορούσαν τα δικαιώματα της εικόνας του.

 

Μπελάδες με τον νόμο έχει στην Ισπανία ο Λούκα Μόντριτς και θα αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε να αποφύγει τη φυλάκισή του.

 

Προ ημερών, έγινε γνωστό ότι ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να απέκρυψε από την Εφορία εισοδήματα τα οποία αφορούσαν τα δικαιώματα της εικόνας του.

 

Ο 32χρονος άσος κατηγορήθηκε για το ότι παρέα με τη σύζυγό του πούλησε τα δικαιώματα σε εταιρεία που εδρεύει στο Λουξεμβούργο έτσι ώστε να γλιτώσει τη φορολογία που φτάνει σε επίπεδα πάνω από το 50% για υψηλόμισθους στην Ισπανία. Στη συνέχεια απέκρυψε τα εν λόγω εισοδήματα, τα οποία έλαβε κατά το 2013 και το 2014.

 

Μετά από όλα αυτά ο μέσος των «μερένχες» θα πρέπει να εμφανιστεί σήμερα Τρίτη (9/1) ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου, ωστόσο προτίθεται να πληρώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να μπει ένα τέλος στην υπόθεση.

 

πηγη: Metrosport.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ