Πιστός στρατιώτης, δεν αποχωρίζεται τα κίτρινα του Άρη Παλαιφύτου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Πιστός στρατιώτης, δεν αποχωρίζεται τα κίτρινα του Άρη Παλαιφύτου

Την παραμονή του Κώστα Αρτεμιάδη στον Άρη Παλαιφύτου γνωστοποίησε η διοίκηση των κιτρίνων, ενός από τους πλέον πιστούς παίκτες στην πολύχρονη ιστορία της ομάδας.

Και πως να μην λέγεται πιστός ο γνωστός μεσοεπιθετικός αφού επί 12 συναπτά έτη αγωνίζεται στους κίτρινους και παρόλο που η ομάδα πέρυσι δεν κατέβηκε αυτός προτίμησε να μην παίξει ποδοσφαιρο πουθενά και σε καμιά άλλη ομάδα, παρότι υπήρχαν πάντοτε προτάσεις και μάλιστα δελεαστικές προς το πρόσωπό του.

Αυτός είναι ο Κώστας Αρτεμιάδης με τον οποίο συζήτησαν οι διοικούντες και πήραν την υπόσχεσή του ότι θα προσφέρει όσο μπορεί για να ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα όσο ψηλότερα μπορεί.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πολλά στον Άρη Παλαιφύτου και σίγουρα η παρουσία του αποτελεί πολύτιμο όπλο τόσο για τον προπονητή, όσο και για τα νέα παιδιά, που μόνο μπορούν να κερδίσουν και να μάθουν δίπλα του.

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ