Πιθανό μέσα στον Δεκέμβριο να αρχίσουν οι προπονήσεις – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιθανό μέσα στον Δεκέμβριο να αρχίσουν οι προπονήσεις

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στην εκπομπή Face2Face, του sdna, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μετά τις 15 Δεκεμβρίου και σε άλλα αθλήματα και πρωταθλήματα πέρα από τη SL1 και την Basket League, όπου υπάρχει κανονική δράση.

Μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού τόνισε τα εξής:

“Να βάλουμε ξανά μπροστά την αθλητική δραστηριότητα, πρώτα με προπονήσεις. Το πότε είναι το μεγάλο ερώτημα. Αυτό είναι που προσπαθούμε να πείσουμε για να είμαστε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, ώστε μετά τις 10 Ιανουαρίου να μπορούν να ξεκινήσουν κάποιες διοργανώσεις, να έχουν γίνει τρεις εβδομάδες προπονήσεων.

Είναι πιθανό μέσα στον Δεκέμβριο να αρχίσουν οι προπονήσεις. Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι να προσπαθήσουμε, μαζί με τον υφυπουργό να πείσουμε ότι υπάρχει σχέδιο και δεν είναι σαν να ανοίγουμε τα μπαρ ή τα καταστήματα εποχιακών.

Ότι εδώ πέρα υπάρχει ένα σχέδιο, συγκεκριμένοι άνθρωποι που με λίστα θα μπαίνουν να κάνουν προπονήσεις, συγκεκριμένους αγωνιστικούς χώρους, συγκεκριμένο ωράριο και εβδομαδιαίο τεστ covid, κάτι το οποίο δίνει μία ασφάλεια στο σύστημα ότι δεν είναι παράγοντες που μπορούν να επιτείνουν το επιδημιολογικό φορτίο.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε”.

1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    11 Δεκεμβρίου 2020 at 20:58

    Στα τοπικά πρωτάθλημα γιοκ βρε ουστ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ