Πετυχημένη αρθροσκόπηση στον Κυριακίδη του Εργοτέλη … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πετυχημένη αρθροσκόπηση στον Κυριακίδη του Εργοτέλη …

Σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο υποβλήθηκ από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Εργοτέλη Ιωσήφ Χριστοφοράκη και τον Γιώργο Στεφανουδάκη, ο Κώστας Κυριακίδης. Ο 24χρονος αμυντικός του Εργοτέλη τραυματίσθηκε την περασμένη Κυριακή (24/9) στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών και μολονότι προσπάθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα συντηρητικά, τελικά κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί στην επέμβαση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία από τους κορυφαίους γιατρούς που την ανέλαβαν.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της διοίκησης βρέθηκαν στο πλευρό του ενώ το απόγευμα δέχτηκε την επίσκεψη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας καθώς και των συμπαικτών του οι οποίοι και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.
Ο Κυριακίδης αναμένεται να επιστρέψει και πάλι πίσω στην αγωνιστική δράση σε περίπου σε ένα μήνα.

Στην Αθήνα οι κ.κ. Σάμι και Τουτζάρης

Την ερχόμενη Πέμπτη θα ταξιδέψουν στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Εργοτέλης Μάγκετ Σάμι με τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Τουτζάρη προκειμένου να παραστούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου θα εξεταστεί ο φάκελος για την αδειοδότηση της ομάδας ο οποίος σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι πλήρης.
Παράλληλα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δυο άνδρες θα παραστούν στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League

Πηγή: ekriti.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ