Περιοριστικοί όροι στον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιοριστικοί όροι στον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία

Για τις 8 Ιουνίου 2018 αναβλήθηκε εκ νέου η δική του 26χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνελήφθη στις 26 Φεβρουαρίου για τη ρίψη του ρολό ταμειακής μηχανής, που προκάλεσε τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με την συνήγορο υπεράσπισής του, Αλίκη Ευαγγέλου, να επικαλείται κώλυμα και να παίρνει νέα αναβολή.

Η εισαγγελέας όρισε, επίσης, περιοριστικούς όρους στον 26χρονο όσον αφορά την παρουσία του στους αγώνες του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, για κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα πρέπει να δίνει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα δύο ώρες πριν από κάθε αναμέτρηση και να παραμένει εκεί έως και δύο ώρες μετά την λήξη της.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας απήγγειλε στον νεαρό τις κατηγορίες:

– της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί αθλητικής βίας

– της κατοχής, χρήσης και ρίψης αντικειμένων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη σε άνθρωπο πριν την έναρξη αγώνα.

Ακόμη, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.

Ωστόσο, σύμφωνα με την δικηγόρο του, ο 26χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ έχει λευκό ποινικό μητρώο και οι υποθέσεις, που εκκρεμούσαν εις βάρος του έχουν μπει στο αρχείο.

 

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ