Πειρατές και τη νέα σεζόν οι Γιώργος και Λευτέρης Θωμάς – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πειρατές και τη νέα σεζόν οι Γιώργος και Λευτέρης Θωμάς

Την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ακόμη γηγενείς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών, καθώς δια στόματος του προέδρου της Ηλία Αταλασίδη και μετά το σημερινό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, γνωστοποίησε την παραμονή των 26 χρονών άσων Γιώργου και Λευτέρη Θωμά και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τους δύο παίκτες καθώς είναι γνωστοί στο ευρύ φίλαθλο κοινό της Πέλλας από την πετυχημένη σταδιοδρομία τους σε Αλμωπό Αριδαίας, Δόξα Εξαπλατάνου και Μ. Αλέξανδρο Όρμας.

Να σημειώσουμε ότι οι δίδυμοι ποδοσφαιριστές φημίζονται για την εργατικότητα τους σαν αθλητές εντός αγωνιστικού χώρου καθώς επίσης και για το ψυχωμένο παιχνίδι τους, ο Γιώργος την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε τόσο στην αμυντική γραμμή όσο και σαν μέσος, ενώ ο Λευτέρης αν και επιθετικός αγωνίστηκε σε διάφορες θέσεις όπου του ζητήθηκε από τον προπονητή του.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ