Πειθαρχικός Κώδικας: Τιμωρείται η γηπεδούχος ομάδα για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πειθαρχικός Κώδικας: Τιμωρείται η γηπεδούχος ομάδα για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης!

Οι θύρες των γηπέδων, με βάση τις τελευταίες αποφάσεις, θα ανοίξουν για τους φιλάθλους, οι οποίοι θα μπορούν υπό προϋποθέσεις, να παρακολουθούν τους αγώνες.

Στον Πειθαρχικό Κώδικα που εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στις 9/7 πέρασε διάταξη, στην οποία αναφέρεται ότι αν στο γήπεδο βρεθούν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας και προκαλέσουν επεισόδια την ευθύνη θα έχει η γηπεδούχος ομάδα, από την στιγμή που η φιλοξενούμενη δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

Δείτε την νέα διάταξη παρακάτω:

“Η ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας υπέχει ευθύνη για την απρεπή συμπεριφορά μεταξύ των δικών της φιλάθλων που βρίσκονται στο γήπεδο και ομοίως ενδέχεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο και με περαιτέρω κυρώσεις, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο επόμενο άρθρο.

Οι οπαδοί που καταλαμβάνουν το τμήμα του σταδίου για τους φιλοξενούμενους, θεωρούνται ως οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδος, εκτός εάν αποδειχθεί το αντίθετο.

Η απρεπής συμπεριφορά συμπεριλαμβάνει, ενδεικτικά, τη βία προς πρόσωπα ή αντικείμενα, την πυροδότηση εμπρηστικών συσκευών, την εκσφενδόνιση αντικειμένων, την ανάρτηση πανό ή την εκφώνηση συνθημάτων με προσβλητικό για πρόσωπα ή πολιτικό περιεχόμενο ή την εισβολή προσώπων στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τιμωρείται και τιμωρείται η γηπεδούχος αν η πρώτη δεν ζήτησε εισιτήρια από τη δεύτερη και παρά ταύτα η δεύτερη πώλησε εισιτήρια σε φιλάθλους της πρώτης.”

 

Πηγή: SoccerPlus.gr

ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    12 Ιουλίου 2021 at 17:50

    Δηλαδή άμα μαλώνουν οι εμβολιασμενοι με τούς εμβολιασμενους; γιατί ανεμβολιαστοι δεν θα υπάρχουν και έτσι τί στεναχωριέστε δεν θά κωλησουν.Δε μας λέτε ρε αρμόδιοι τούς ηθικούς αυτουργούς θά τούς τιμωρατε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ