Πασχαλινό Camp του Φ.Ο. Αριδαίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Πασχαλινό Camp του Φ.Ο. Αριδαίας

Ο Φ.Ο. Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του F.O. Aridaias Easter Basketball Camp που θα πραγματοποιηθεί στην Αριδαία θα είναι ο Coach John Lattimore, πρόεδρος του Spotlight Recruiting (Κέντρο αναζήτησης Ταλέντων) της Σάρλοτ Βόρειας Καρολίνας των Η.Π.Α. με πλούσιο βιογραφικό και τομέα δραστηριοποίησης στην ατομική προπόνηση καλαθοσφαιριστών όλων των κατηγοριών.

Το camp επιμελείται ο coach Νίκος Ντούγιας(πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής) με παρουσία σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου (κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA των ΗΠΑ και πρωταθλήματα Ρωσίας, Τουρκίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Ιρλανδίας), προσφέροντας ένα προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Πρόγραμμα F.O. Aridaias Easter Basketball Camp

Ηλικίες: 6 έως 18 ετών (Θα υπάρξουν δύο γκρουπ που θα διαχωριστούν ηλικιακά)
Ημερομηνία: 20/04 – 21/04/2019
Ώρες: 09:00-15:00
Εγκατάσταση: Δ.Α.Κ. Αριδαίας
Κόστος συμμετοχής: 30€(Ειδικές τιμές σε αδέρφια)

Το κόστος περιλαμβάνει:
Συμμετοχή στο προπονητικό πρόγραμμα
Συλλεκτικό t-shirt προπόνησης από την εταιρεία CROSSOVER
Καρτέλα ατομικής αξιολόγησης
Αναμνηστικό δίπλωμα
Εμφιαλωμένο νερό
Δώρα έκπληξη για τα διαγωνιστικά παιχνίδια

Εγγραφές: Στους προπονητές του συλλόγου Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ, στους προπονητές των συνεργαζόμενων συλλόγων και στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας την ημέρα προσέλευσης.

Πληροφορίες:
Πρόικου Ρίτσα: 6973838509
Αναστασιάδης Ιωάννης:6973034734

More in ΓΕΝΙΚΑ