Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο- Η πρώην γυναίκα και το άρρωστο παιδί – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο- Η πρώην γυναίκα και το άρρωστο παιδί

Ένας πανικός έχει προκληθεί μέσω των social media με γνωστό ποδοσφαιριστή αφού παράτησε την πρώην και την γυναίκα του στο νοσοκομείο και εκείνος κάνει διακοπές.

Ο λόγος για τον Χεσέ Ροντρίγκεθ και με την πρώην γυναίκα, Όρα Ρουίθ που του επιτέθηκε δημοσίως με μια ανάρτηση.Ο γιος του νοσηλεύεται από την στιγμή που γεννήθηκε στο νοσοκομείο, αφού γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω μήνυμα: «Εγώ βρίσκομαι μέρα-νύχτα δίπλα στο άρρωστο παιδί μου και ο πατέρας του απολαμβάνει τις μέρες του στα Κανάρια Νησιά. Είναι ένα άκαρδο κοπρόσκυλο. Δεν πρόκειται να σωπάσω. Πρέπει όλος ο κόσμος να μάθει ποιος είσαι. Δεν πληρώνεις για τα ιατρικά έξοδα του γιου σου, αλλά έχεις λεφτά για να πίνεις, να καπνίζεις και να πηδ@ς γυναίκες»

 

ΠΗΓΗ: http://arenafm.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ