Παρόν και παντός καιρού, κοντά στην μεγάλη του αγάπη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Παρόν και παντός καιρού, κοντά στην μεγάλη του αγάπη

Μια μεγάλη τιμή περίμενε στην γιορτή της ΕΠΣ Πέλλας τον γνωστό και μη εξαιρετέο φίλαθλο του Αλμωπού τον γνωστό «Ράφτη» κατά κόσμον Βασίλη Κωνσταντινίδη. Σαν φανατικός φίλαθλος τιμήθηκε και θεωρούμε ότι η βράβευση του ήταν άξια και ιδιαίτερα τιμητική καθώς η αγάπη του και η πίστη του στον Αλμωπό είναι κάτι παραπάνω από μια σχέση ζωής 40 περίπου χρόνων. Με κρύα και βροχές, με ζέστες, πάντα παρόν με τις φωνές του προς τους παίκτες, τους προπονητές, τους διοικούντες, τους διαιτητές, τους αντιπάλους δίνει άλλον τόνο στα γήπεδα, πάντα αυστηρός αλλά δίκαιος κριτής, διετέλεσε παλιότερα και διοικητικός παράγων του Αλμωπού ζει και αναπνέει για αυτή την ομάδα. Και στα εύκολα και στα δύσκολα κοντά στην ομάδα θέλει να δει τον Αλμωπό ψηλότερα από την Γ’Εθνική.

Η βράβευση του έγινε κατόπιν πρότασης μέλους του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας από την Αλμωπία και η συγκίνηση από μέρους του ήταν μεγάλη, όταν παρέλαβε την πλακέτα του και η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.

More in ΓΕΝΙΚΑ