«Παρακαταθήκη για το μέλλον» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Παρακαταθήκη για το μέλλον»

Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Ηλίας Σαπάνης αναλύει τα κέρδη της ομάδας από τη χρονιά της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες.

Πέρα από τη δεδομένη επιτυχία που συνιστά η επίτευξη του στόχου της παραμονής στην επιστροφή της ομάδας μετά από πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, στον Εδεσσαϊκό μετρούν γενικότερα τα κέρδη από την φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Ιδιαίτερα, η δημιουργία ενός κορμού από νεαρούς, ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές και το χτίσιμο μιας ομάδας με προοπτική ενόψει της νέας χρονιάς έχει γεμίσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία με ικανοποίηση.

«Πετύχαμε τον πρωταρχικό μας στόχο, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την παραμονή. Παράλληλα, με αυτόν τον στόχο, όμως, έτρεχε και ένας άλλος στόχος, αυτός της δημιουργίας μιας νεανικής ομάδας με προοπτική και αίσθηση του μέλλοντος. Νομίζω ότι πετύχαμε και τους δύο στόχους μας. Δημιουργήσαμε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, με μικρό μέσο όρο, που αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Ηταν μια χρονιά σταθεροποίησης για τον Εδεσσαϊκό και αυτό επιτεύχθηκε. Στο χέρι της διοίκησης είναι το αν θα ανεβεί ο πήχης ή όχι τη νέα χρονιά», δήλωσε στη «Μetrosport» ο τεχνικός Ηλίας Σαπάνης.

Με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες, Ιωσηφίδη, Τσουμάγκα, Τζατζανά δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Ηρακλή.

 

ΠΗΓΗ: liganews.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ