Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΣ Εύβοιας ο Γ. Παπακωνσταντίνου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΣ Εύβοιας ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Σε παραίτηση από τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ επί προεδρίας Σαρρή, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” του ποδοσφαίρου.

Ο Παπακωνσταντίνου αντιμετωπίζει την κατηγορία αλλοίωσης αποτελεσμάτων και την κατηγορία της διεύθυνσης συμμορίας κατά συναυτουργία.

Ο Παπακωνσταντίνου, δεξί χέρι του Σαρρή στην καταστροφική για το ποδόσφαιρο διετία 2012 – 2014, παραιτήθηκε έπειτα από την εντολή διαπιστωτικής πράξης στο πρόσωπό του που έγινε από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, λόγω των κωλυμάτων που έχει με το νόμο.

Ο ίδιος ο Παπακωνσταντίνου σε ανακοίνωσή του εξαίρει την παρουσία του στην ΕΠΟ και θεωρεί ότι η Δικαιοσύνη θα τον δικαιώσει.

Με την απομάκρυνσή του από το ποδόσφαιρο κλείνει ένα μεγάλος κύκλος αποχώρησης προσώπων που ζημίωσαν επί των ημερών τους το άθλημα όσο λίγοι.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ