Παρέμεινε και ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Παρέμεινε και ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης

Αλλη μια σημαντική συμφωνία ανακοίνωσε ο Άρης Λουτρακίου που γνωστοποίησε την παραμονή του έμπειρου μεσοαμυντικού Γρηγόρη Γρηγοριάδη, ο οποίος πέρυσι ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες των κιτρίνων, βοηθώντας μάλιστα πολύ στα πλέυ οφ για την άνοδο, ενώ κατάφερε να πετύχει και 9 τέρματα βοηθώντας και σε αυτόν τον τομέα.

Ο έμπειρος άσσος αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα για τους κίτρινους, με θητεία παλιότερα σε Ηρακλή Έδεσσας, Ορφέα Ριζαρίου, Δόξα Ριζού, Όλυμπο Αψάλου, διαθέτει τεράστια εμπειρία από την παρουσία του στην Α1 και στην Α’ Κατηγορία και σαφώς η απόκτηση του αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους κιτρίνους που όπως φαίνεται, έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και φέτος, στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Μάλιστα ο πρόεδρος κ. Πασχάλης Νούσκας ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη, με δηλώσεις του στο PellaSports τόνισε ότι η ενίσχυση θα συνεχιστεί είτε με παίκτες που θα ανανεώσουν από το υπάρχον ρόστερ, όσο και με μεταγραφές, ενώ ζήτησε ταυτόχρονα την συμπαράσταση του κόσμου του Λουτρακίου.!!

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ