Παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου για την ολοκλήρωση των αιτήσεων για το μητρώο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου για την ολοκλήρωση των αιτήσεων για το μητρώο

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού με την οποία παρατείνεται, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία για να συμπληρώσουν κάποια έγγραφα που επιπλέον χρειάζονται για τυχόν παρατηρήσεις στις 3.769 αιτήσεις των σωματείων, που έχουν ήδη υποβληθεί.

Ακόμα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 δίνεται παράταση για την ολοκλήρωση των αιτήσεων των σωματείων όσων βέβαια δεν έχουν ολοκληρώσει την υποβολή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Τα συγκεκριμένα σωματεία θα έχουν περιθώριο διόρθωσης για τυχόν παρατηρήσεων στις αιτήσεις τους, μέχρι τις 22 Ιανουαρίου του νέου έτους.

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    10 Δεκεμβρίου 2020 at 22:50

    Θα πάρουν σήμερα κάποια που και αυτά μπορεί να τους ζητηθεί στο μέλλον λογαριασμός. Αλλά θα έχουν ουσιαστικά οι ομάδες της Α1 βάλει συνεταίρο το κράτος γιατί θα πρέπει να απασχολούν προπονητή με ένσημα η εργοσημα ( που στο μέλλον θα κοπούν) και ουσιαστικά ένα πρόστιμο να φάνε από ΙΚΑ η επιθεώρηση εργασίας θα πληρώνουν και από πάνω…. πολύ καπνός για το τίποτα μάλλον

  2. Ανώνυμος

    9 Δεκεμβρίου 2020 at 19:30

    Αν συμπληρώσουν οι ερασιτεχνικές ομάδες το μητρώο, τι κέρδος θα έχουν; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ