Παράγοντες τέλος, ποδόσφαιρο τέλος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Παράγοντες τέλος, ποδόσφαιρο τέλος

Πριν κάποια χρόνια υπήρχαν παράγοντες με τρέλα, με μεράκι, με διάθεση για να ξοδέψουν χρήματα για τις ομάδες τους, που αναζητούσαν ποδοσφαιριστές για την εκάστοτε ομάδα τους και μάλιστα αυτή την εποχή οι επαφές, οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις έδιναν και έπαιρναν, τα τηλέφωνα χτυπούσαν συνεχώς, υπήρχαν πιέσεις του… τύπου, έλα σε μένα θα πάρεις τόσα, μην πας εκεί δεν πληρώνουν, άσε τους άλλους αυτοί ρίχνουν “πιστολιές” και ούτω καθεξής, ένα πραγματικό νυφοπάζαρο.

Πάνε οι καλές εποχές τελείωσαν οι παράγοντες, το «μπικικίνι» δεν υπάρχει και μόνο μεταγραφική περίοδο δεν θυμίζει η εποχή αυτή.

Το μέγα πρόβλημα πλέον είναι οι παράγοντες, αυτοί έγιναν δυσεύρετοι και η αιτία του κακού που ομάδες δεν κατεβαίνουν είναι η έλλειψη παραγόντων.

Κάποτε δεν κατέβαιναν ομάδες λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστών και τώρα η κατάσταση γύρισε λόγω έλλειψης παραγόντων και όχι ποδοσφαιριστών.

Οι ίδιοι και οι ίδιοι που πλέον έχουν κουραστεί και ψάχνουν διέξοδο να φύγουν από ένα βάρος το οποίο τις περισσότερες φορές δεν έχει κανένα νόημα, καμιά σημασία, από την στιγμή που δεν υπάρχει η ανάλογη βοήθεια από πουθενά.

Κάνεις μια λαχειοφόρο αγορά βγαίνεις να δώσεις πέντε λαχεία και δεν βοηθάει κανένας, ακούς και διάφορες κουβέντες, αυτό είναι το ευχαριστώ για τα όσα μύρια τραβάς για να παρουσιάσεις κάτι ωραίο μια ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί μια μικρή κοινωνία, το ίδιο σου το χωριό, τον τόπο σου, με χαμένο χρόνο, κόπο και χρήμα φυσικά.

Για αυτό πλέον οι παράγοντες είναι είδος προς εξαφάνιση, για αυτό οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που ψάχνουν πλέον τους παράγοντες και όχι οι παράγοντες τους ποδοσφαιριστές.

Οι εποχές αυτές καλώς ή κακώς πέρασαν ανεπιστρεπτί και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να κάνουν το λάθος να γυρίσουν πίσω, στερώντας πράγματα από τα σπίτια τους φτάνοντας να διαλύσουν τις ίδιες τις οικογένειές τους…

More in ΓΕΝΙΚΑ